Ligplaatsen in ontwikkeling

Ligplaatsen in ontwikkeling

Ligplaatsen in ontwikkeling

Naast aangesloten ligplaatsen zijn wij nog in overleg met onder andere de volgende locaties:

Katwijk: De stichting Katwijker motor is momenteel in onderhandeling met de gemeente over de laatste afspraken over deelname van de schepencarrousel.

Doesburg: Is geheel vernieuwd en kan ’s winters in ieder geval al gebruikt worden door leden van de schepencarrousel. Over de zomer lopen nog onderhandelingen

Hasselt: In Hasselt zijn ook schepen van de Schepencarrousel welkom, we zijn nog in overleg over de precieze afspraken.

Leeuwarden: In Leeuwarden kunnen we gebruik maken van de oude ligplaats van Petra en Klaus Spithost, zij maken nu zelf ook meer gebruik van meerdere ligplaatsen waaronder die van de schepencarrousel

Schiedam: via het platform erfgoed ligplaatsen van de LVBHB wordt er gekeken of realisatie van een schepencarrouselplaats tot de mogelijkheden behoort.

Den Haag: Rest ons nog de afrondende gesprekken over welke locaties en welke voorwaarden gelden voor de schepencarrousel.

Rotterdam: Heeft aangegeven een plaatsen te willen realiseren die vallen onder de regeling van de Schepencarrousel.

Geertruidenberg: Stelt ligplaatsen beschikbaar t.b.v. historische schepen, wil wel graag samenwerken met de Schepencarrousel. Afspraken moeten nog worden gemaakt.

Hellevoetsluis: Schepencarrousel heeft gesprek gehad met gemeente. De schepencarrousel is van mening dat de gemeente nu te weinig voordelen biedt aan onze gebruikers. We zijn nog afwachtend op een gunstig voorstel.

Alkmaar: Eerste contact is gelegd, moet nog verder worden ontwikkeld.

Stadkanaal: Eerste contact is gelegd. Er zijn plaatsen voor historische schepen en/of winterliggers. Onderhandelingen moeten nog plaats vinden.